Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “5 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui” af Lita Fridolin Bogen “5 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui” af Lita Fridolin

5 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui

af Lita Fridolin

Forhandlere af bogen “5 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui”

Boghandel Total
kr. 57,75 Vis
kr. 59,95 Vis
kr. 60,95 Vis
kr. 69,00 Vis
kr. 83,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2010

University of Feng Shui Fonden / ISBN 9788799382606

Beskrivelse: Når vi taler sund livsstil i dag, er det primært mad og motion, der er på dagsordenen. Men der er et helt andet parameter, der også spiller en væsentlig og som oftest overset rolle. Det er vores fysiske omgivelser. Både ude og inde. Denne e-bog giver dig fem konkrete tips til at bruge omgivelserne til at hjælpe dit helbred og dit velvære godt på vej. Med nemme midler og minimal indsats. Og du vil samtidig få en kort introduktion til Feng Shui, som nogen kalder akupunktur for omgivelserne eller placeringens kunst. Feng Shui optimerer kort sagt de fysiske rammer og kan bl.a. bruges til at skabe positiv energi (”chi”) og til at fjerne ubalancer omkring os. Disse fem tips vil du kunne bruge såvel hjemme som på din arbejdsplads. Du behøver ikke kaste dig ud i alle fem områder med det samme. Start med det, der taler mest til dig, og det, du nemmest kan implementere. Rom blev ikke bygget på en dag. Denne e-bog er udarbejdet af Danmarks nye University of Feng Shui, hvor du kan hente meget mere information om Feng Shui’s gavnlige virkning på mennesker og miljø.

Forhandlere af bogen “5 tips til bedre helbred og mere velvære - med Feng Shui”

Boghandel Total
kr. 64,63 Vis
kr. 65,00 Vis
kr. 67,56 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 77,00 Vis
kr. 89,00 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2011

Fridolin Feng Shui Aps / ISBN 9788799382620

Beskrivelse: "Når vi taler sund livsstil i dag, er det primært mad og motion, der er på dagsordenen. Men der er et helt andet parameter, der også spiller en væsentlig og som oftest overset rolle. Det er vores fysiske omgivelser. Både ude og inde. Denne bog giver dig fem konkrete tips til at bruge omgivelserne til at hjælpe dit helbred og dit velvære godt på vej. Disse fem tips vil du kunne bruge såvel hjemme som på din arbejdsplads. Du behøver ikke kaste dig ud i alle fem områder med det samme. Start med det, der taler mest til dig, og det, du nemmest kan implementere. "