Spørgsmål & Svar

På disse sider finder du svar på de mest almindelige spørgsmål til brugen af bogpriser.dk.

Får du ikke besvaret alle dine spørgsmål på disse sider, er du selvfølgelige meget velkommen til at kontakte bogpriser.dk

Prissammenligning

 1. Jeg kan ikke finde den bog jeg skal bruge

  Hos Bogpriser.dk kan du finde priser på alle bøger, e-bøger og lydbøger udgivet i Danmark, England, USA og som forhandles i Danmark. Bøger som ikke forhandles af Danske forhandlere vil ikke nødvendigvis kunne findes på Bogpriser.dk.

 2. Hvordan finder jeg nemmest den bog jeg skal bruge

  Indtast dit søgekriterie i søgeboksen i øverst på siden og vælg om du søger på titel, forfatter eller isbn. Søger du efter en forfatter eller en titel vil du måske få mange andre resultater frem som passer på din søgning. Finder søgningen for mange resultater kan du nemt indsnævre resultatet yderligere ved at skrive mere præcist hvad du søger. Kender du bogens ISBN-nummer så vil dette give det mest præcise søgeresultat.

 3. Den pris som jeg får oplyst på Bogpriser.dk stemmer ikke overens med den pris jeg bliver præsenteret for hos forhandleren

  Alle forhandlere oplyser gældende priser til Bogpriser.dk inkl. forsendelsesomkostninger men der kan være tilfælde hvor en forhandler har ændret sine priser siden de sidst indberettede prisen til Bogpriser.dk. For at se om det er en fejl må du gerne sende en mail til [email protected] og oplyse hvilken bog og forhandler det drejer sig om. Bogpriser.dk tager ikke ansvar for om priserne listet på Bogpriser.dk er korrekte hos hver enkelt forhandler hvorfor du beds kontrollere at den pris du betaler hos forhandleren er den pris som du også så da du søgte efter en bog. Bogpriser.dk garanterer ikke at den pris du finder på Bogpriser.dk er den laveste pris på markedet men forsøger at finde den laveste pris på alle bøger i Danmark.

 4. Jeg har fundet en bog billigere hos en forhandler end jeg kan finde den på Bogpriser.dk

  På Bogpriser.dk prøver vi hele tiden at have alle aktive forhandlere listet så vi kan vise den laveste pris på alle bøger i Danmark. Finder du en forhandler som har en bog billigere end det du kan finde på Bogpriser.dk må du gerne tippe os om denne forhandler så vi kan få dem tilføjet denne side. Tip os på [email protected]

 5. Under nogle bøger står der ’Bogklub o.lign.’ – hvad er det ?

  Nogle forhandlere tilbyder deres bøger på klubvilkår eller lign. vilkår hvorfor disse forhandlere er listet separat. Ofte er bøgerne billigere ved at være medlem af en klub men der kan være andre vilkår forbundet med medlemskabet som du skal være opmærksom på.Levering

 1. Kan man regne med den leveringstid som står angivet på Bogpriser.dk ?

  Den leveringstid som du ser på den søgte bog er en leveringstid som de enkelte forhandler har oplyst til Bogpriser.dk. Du kan derfor godt regne med at denne leveringstid er den tid forhandleren mener det vil tage at levere den bestilte bog til dig. Står du akut og skal bruge en bog, bedes du dog kontakte forhandleren og forespørge konkret om leveringstiden.

 2. Hvad er forskellen på Fragt 1 og Fragt 2?

  Fragt 1 er prisen for levering til din bopæl eller en adresse valgt af dig. Fragt 2 er prisen for levering til døgnbox, pakkeshop eller lign. afhentningssted.

 3. Kan jeg afhente bogen hos en forhandler?

  Nogle forhandlere tilbyder afhentning i en butik eller lign. Kontakt den enkelte forhandler for at få oplyst hvorvidt den ønskede bog kan afhentes eller ej.Boghandlere

 1. Er de oplyste priser mine endelige priser alt inklusiv ?

  Priserne på Bogpriser.dk er alle i danske kroner og inkl. danske moms og levering til danske adresser. For levering udenfor Danmarks grænser og i eventuel anden valuta henvises der til hver enkelt forhandler.

 2. Jeg er boghandler og vil have min forretning med i søgningen.

  Hvis du har en boghandel med mulighed for køb via internettet så kan du få din forretning med på Bogpriser.dk. Kontakt Bogpriser.dk på [email protected] for yderligere dialog om dette.

 3. Søger Bogpriser.dk hos alle boghandlere?

  Nej, det er ikke alle boghandlere bogpriser.dk kan søge på. Vores søgning stiller en række tekniske krav til de medvirkende boghandlere. Derfor at det ikke altid muligt at medtage en boghandler.Generelt

 1. Hvem står bag Bogpriser.dk ?

  Bogpriser.dk ejes af:
  Saxo.com A/S
  Strandboulevarden 89, 2. th.
  DK­2100 København Ø
  E­mail: [email protected]
  CVR nr.: 29197849

 2. Hvad kan jeg bruge Bogpriser.dk til ?

  Bogpriser.dk er en avanceret søgetjeneste, der på få øjeblikke giver dig overblik over muligheder for at købe bøger på nettet. Med en søgning på bogpriser.dk tjekker du tilgængelighed, priser og leveringstider hos en lang række boghandlere på internettet. Bogpriser.dk er derfor et naturligt startsted, når du skal på jagt efter bøger.

 3. Denne side har ikke givet mig svar på mine spørgsmål.

  Har du stadig spørgsmål er du velkommen til at maile til Bogpriser.dk på adressen [email protected]. Vi besvarer dine spørgsmål hurtigst muligt.