Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Bager- og konditorbogen” af Bogen “Bager- og konditorbogen” af

Bager- og konditorbogen

Forhandlere af bogen “Bager- og konditorbogen”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 397,00
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 397,00 Vis
Pris:kr. 397,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 410,00
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 21,50
Levering: 3-5 dage
kr. 25,00 kr. 21,50 3-5 dage kr. 431,50 Vis
Pris:kr. 410,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 21,50
Levering: 3-5 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2009, Udgave: 1

Erhvervsskolernes Forlag / ISBN 9788770820554

Beskrivelse: En bog man bliver lækkersulten af!

Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.

Rigt illustreret og med stift bind

Forhandlere af bogen “Bager- og konditorbogen”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 393,56
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 393,56 Vis
Pris:kr. 393,56 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 403,00
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 3-5 dage kr. 403,00 Vis
Pris:kr. 403,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 3-5 dage
kr. 416,25
Fragt 1: kr. 35,00
Fragt 2: kr. 20,00
Levering: 3-5 dage
kr. 35,00 kr. 20,00 3-5 dage kr. 436,25 Vis
Pris:kr. 416,25 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 35,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 3-5 dage
kr. 410,00
Fragt 1: kr. 29,00
Fragt 2: kr. 36,88
Levering: 6-10 dage
kr. 29,00 kr. 36,88 6-10 dage kr. 439,00 Vis
Pris:kr. 410,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,00
Levering: 6-10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 36,88
Levering: 6-10 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2015, Udgave: 2

Erhvervsskolernes Forlag / ISBN 9788770825221

Beskrivelse: En bog man bliver lækkersulten af!

Fagets lærebog giver den grundige gennemgang af teorien suppleret med opskrifter, anvisninger og gode råd. Den indeholder 3 dele: Råvarer. Produktionsteknik. Produktudvikling.

Rigt illustreret og med stift bind