Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Dead & Fermented” af Henrik Yde;Steven Achiam;

Dead & Fermented

af Henrik Yde; Steven Achiam

Forhandlere af bogen “Dead & Fermented”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 354,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 354,95 Vis
Pris:kr. 354,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 353,78
Fragt 1: kr. 45,00
Fragt 2: kr. 25,00
Levering: 3-5 dage
kr. 45,00 kr. 25,00 3-5 dage kr. 378,78 Vis
Pris:kr. 353,78 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 45,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 3-5 dage
kr. 377,95
Fragt 1: kr. 29,95
Fragt 2: kr. 29,95
Levering: 1-2 dage
kr. 29,95 kr. 29,95 1-2 dage kr. 407,90 Vis
Pris:kr. 377,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,95
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 29,95
Levering: 1-2 dage
kr. 389,00
Fragt 1: kr. 20,00
Fragt 2: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
kr. 20,00 kr. 20,00 1-2 dage kr. 409,00 Vis
Pris:kr. 389,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
kr. 374,00
Fragt 1: kr. 39,00
Fragt 2: kr. 41,25
Levering: 1-2 dage
kr. 39,00 kr. 41,25 1-2 dage kr. 413,00 Vis
Pris:kr. 374,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 39,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 41,25
Levering: 1-2 dage
kr. 445,00
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 445,00 Vis
Pris:kr. 445,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2014, Udgave: 1

Henrik Yde / ISBN 9788799483914

Beskrivelse: The book features photos by acclaimed Danish-Hong Kong photographer Steven Achiam. He was granted full access to all the restaurants and have captured a rare glimpse of daily life in professional Asian kitchens. The inspiration for the book was the original photo crime investigation photographed by Japanese photographer Watabe Yukichi in 1958. “Fermentation as it being kimchi or fish sauce holds so many flavours and brings out the others, as a catalyst. The book brings recipe to do it yourself soy sauce, how to make real oyster sauce and fermented prawn crackers.”