Bogen “Forsømmelsernes bog” af Carsten Jensen Bogen “Forsømmelsernes bog” af Carsten Jensen;

Forsømmelsernes bog

af Carsten Jensen

Forhandlere af bogen “Forsømmelsernes bog”

Boghandel Total
kr. 50,00 Vis
kr. 52,00 Vis
kr. 54,95 Vis
kr. 55,00 Vis
kr. 61,00 Vis
kr. 66,00 Vis
kr. 54,50 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2014, Udgave: Edition 1

Gyldendal / ISBN 9788702144031

Beskrivelse:

Forsømmelsernes bog rummer 5 store essays, der alle kredser om ondskaben, døden og skæbnen sat i relation til læsning, rejsen som tema i kulturen og litteraturen og begivenheder i verden. Rejselitteraturen som genre er genstand for behandling, og bogen viser således direkte videre til Carsten Jensens egne store rejsebøger få år senere.

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2001, Udgave: 2

Rosinante Forlag A/S / ISBN 9788762102095

Beskrivelse: Bogen rummer fem store essays, der alle kredser om ondskaben, døden og skæbnen sat i relation til læsning og litteratur og til aktuelle begivenheder bl.a. på Balkan. Rejsen som tema i kulturen og i litteraturen, og rejselitteraturen som genre er genstand for behandling, og FORSØMMELSERNES BOG viser således direkte videre til Carstens egne store rejsebøger få år senere.

Carsten Jensen er født i 1952. Han sendte i 1981 sin første bog, Folkelighed og utopi, en magisterafhandling om forfatteren Hans Kirk. Carsten Jensens forfatterskab har sit tyngdepunkt i den kritisk undersøgende essayistik. Han er udogmatisk, uforudsigelig, ofte nådeløs, men altid intellektuelt redelig. Forfatterskabet udfolder sig i journalistik, reportage og debat side om side med enkelte romaner og flere essaysamlinger, frem til de to rejsebøger Jeg har set verden begynde (1996) og Jeg har hørt et stjerneskud (1997), som slår bredt igennem til et stort læserpublikum i Danmark, i Norden og efterhånden også i oversættelser, bl.a. i England og USA.

Forfatteren har modtaget adskillige priser, bl.a. PH-prisen, Georg Brandes-prisen, Boghandlernes Gyldne Laurbær, Otto Gelsted-prisen og Holberg-medaljen.

EDITION ROSINANTE præsenterer tidlige titler i forfatterskaber, som de fleste læsere kender fra senere bøger.