Cover

Fri mig for flere hedeture

af Søs Wollesen

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 190,00
Fragt 1: kr. 40,00
Fragt 2: kr. 23,00
Levering: 1-2 dage
kr. 40,00 kr. 23,00 1-2 dage kr. 213,00 Vis
Pris:kr. 190,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 40,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 23,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2012, Udgave: 1

Politikens Forlag / ISBN 9788740001099

Beskrivelse:

Fri mig for flere hedeture – sådan kommer du helskindet igennem overgangsalderen 

Ved du, hvad de klassiske symptomer på overgangsalder er? Ved du, hvilke behandlinger, der findes? Ved du, hvad der kan udløse eller forværre mange af reaktionerne i din krop, og hvad du selv kan gøre for at skabe en ny balance i hormonsystemet? Hvis ikke, bør du læse denne bog, som stiller skarpt på de kropslige og mentale forandringer, der sker i forbindelse med den kvindelige overgangsalder. I øvrigt bliver din mands også beskrevet.  

Forfatteren, Søs Wollesen, gennemgår i et lettilgængeligt sprog de væsentligste hormoner, hvordan de virker, og hvordan det kan opleves, når de er i ubalance. Med sin omfattende viden inden for både lægevidenskab og den alternative verden diskuterer hun fordele og ulemper ved såvel konventionelle som mindre konventionelle behandlinger, ligesom hun kommer med en række råd og forslag til, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe symptomerne gennem mad, kosttilskud, motion og livsstilsændringer.  

Bogen giver dig al den fornødne viden, du har brug for, til at forberede dig på og komme helskindet igennem overgangsalderen, så du – i stedet for hedeture – kan byde denne afgørende fase i livet velkommen.  

Søs Wollesen er læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Hun har igennem mere end ti år rådgivet både private og firmaer om kosttilskud og naturlægemidler og har derudover stor succes med sine foredrag om bl.a. overgangsalderen og stofskiftet. Hun underviser, holder foredrag og skriver om kosttilskud og sundhed i Psykologi, og har lægebrevkasse i Femina.