Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Heibergs søde tand” af Morten Heiberg Bogen “Heibergs søde tand” af Morten Heiberg;

Heibergs søde tand

af Morten Heiberg

Forhandlere af bogen “Heibergs søde tand”

Boghandel Total
kr. 108,00 Vis
kr. 113,52 Vis
kr. 129,95 Vis
kr. 134,95 Vis
kr. 137,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2014

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711322963

Beskrivelse: Desserternes mester, Morten Heiberg, giver dig sine allerbedste opskrifter på mousse, creme brûlée, tiramisu, fromage samt kager i massevis: Macarons, eclairs, pavlova, marengs, kokostoppe, lagkager, tærter og ikke mindst konfekt, trøffelkugler og flødeboller.

Bogen indeholder lækkert præsenterede opskrifter med masser af fantastiske fotos, detaljerede beskrivelser af fremgangsmåder og alt hvad du har brug for af viden og teknikker til at fremstille de forskellige typer desserter.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Forhandlere af bogen “Heibergs søde tand”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 252,00
Fragt 1: kr. 19,00
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 19,00 - 3-5 dage kr. 271,00 Vis
Pris:kr. 252,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 19,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage
kr. 252,00
Fragt 1: kr. 29,00
Fragt 2: kr. 21,50
Levering: 1-2 dage
kr. 29,00 kr. 21,50 1-2 dage kr. 273,50 Vis
Pris:kr. 252,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 21,50
Levering: 1-2 dage
kr. 299,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 299,95 Vis
Pris:kr. 299,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2014, Udgave: 1

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711332689

Beskrivelse:

Desserternes mester, Morten Heiberg, giver dig sine allerbedste opskrifter på mousse, creme brûlée, tiramisu, fromage samt kager i massevis: Macarons, eclairs, pavlova, marengs, kokostoppe, lagkager, tærter og ikke mindst konfekt, trøffelkugler og flødeboller.

  Bogen indeholder lækkert præsenterede opskrifter med masser af fantastiske fotos, detaljerede beskrivelser af fremgangsmåder og alt hvad du har brug for af viden og teknikker til at fremstille de forskellige typer desserter.