Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Kød” af Hélèn Wagn m. fl.;Markus Grigo;Carsten Kyster;Katrine Klinken;

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2006, Udgave: 1

M&V Forlag / ISBN 9788791905025

Beskrivelse: Kød er det enkle navn på en ny, lækker kogebog med 47 opskrifter med kalv, okse, lam, svin og vildt, forfattet af madskribenter, kokke og konditorer og fotograferet af nogle af de prisbelønnede madfotografer fra Kam & Co.

I bogen Kød finder du forskellige opskrifter som den klassiske kalvefrikasse, den gastronomiske sværvægter Tournedos Rossini og den fantastiske lammeryg med ristet brissel, røgede auberginer og grillet piquillos, der nok skal kunne impnoere vennerne, kærsten og familien. Du kan også læse se og læse, hvordan du håndtere hel dyrekølle eller lave dine egne, hjemmelavede pølser, blandt meget andet.