Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Krumspring” af Søren Jessen; Bogen “Krumspring” af Søren Jessen

Krumspring

af Søren Jessen

Forhandlere af bogen “Krumspring”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 202,00
Fragt 1: kr. 20,00
Fragt 2: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
kr. 20,00 kr. 20,00 1-2 dage kr. 222,00 Vis
Pris:kr. 202,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2006, Udgave: 1

Borgen / ISBN 9788721028442

Beskrivelse: Åse Hertz er inviteret til Rom, fordi hun skal tegne scenerier fra byen til en roman. Hun er egentlig holdt op med at tegne for at passe sit job på et reklamebureau, men forfatteren har overtalt hende og sørget for hotel i den evige stad.

Det lovede manuskript er ikke dukket op, og snart er Åse marionet i et sindrigt spil, hun ingen anelse har om, hvad går ud på - alt imens hun laver skitser og tegninger af en by, der begynder at krybe ind under huden på hende.

Åses tegninger er indarbejdet i romanen, og da det endelig lykkes hende at finde frem til forfatteren, viser det sig, at hun er hovedperson i hans endnu uafsluttede værk. Og netop som hun tror, at hun nu selv har taget dukkeførerens plads, begynder tingene for alvor at skride sammen omkring hende.

Søren Jessens sindrigt udtænkte roman leger på fabulerende vis med læserens forventninger. Med Italiens skønne hovedstad som malerisk kulisse serveres et medrivende illusionsnummer, hvor man ofte må spørge sig selv, hvad man mon skal tro.

Forhandlere af bogen “Krumspring”

Boghandel Total
kr. 67,00 Vis
kr. 67,38 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 80,00 Vis
kr. 92,00 Vis
kr. 103,45 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2011, Udgave: 1. e-bogs udgave

Mallebuh / ISBN 9788792805102

Beskrivelse: En tankevækkende og underholdende roman, der i sin slutning undlader at få sin egen uendelighedsarkitektur til at bryde sammen. Det er fint gjort. Handling: Åse Hertz er inviteret til Rom for at lave illustrationer til en roman. Hun er egentlig holdt op med at tegne for at passe sit job på et reklamebureau, men forfatteren har overtalt hende og sørget for hotel i den evige stad. Det lovede manuskript er ikke dukket op, og snart er Åse marionet i et sindrigt spil, hun ikke aner, hvad går ud på, alt imens hun laver skitser og tegninger af en by, der begynder at krybe under huden på hende. KRUMSPRING leger på sindrig vis med både Åses og læserens forventninger, og med Italiens hovedstad som malerisk kulisse serveres en fortælling om livets og verdens uforudsigelighed. Anmelderpluk: Romanen er både en roman om den kunstneriske skabelsesproces, en spændingsroman om forfølgelse og angst, og en psykologisk afdækning af en kvindelig kunstners vej ud af krisen. Kompleksiteten, det stramme sprog og de overraskende indfald gør Jessens roman særdeles fængende og tankevækkende. [...] Krumspring [er] guf for den læser, der ønsker udfordringer og kunstnerisk vovemod. (Kristeligt Dagblad) Søren Jessen har begået en fin og finurlig fortælling om alt det uvirkelige, der gør det hele til at holde ud. (StandArt) En tankevækkende og underholdende roman, der i sin slutning undlader at få sin egen uendelighedsarkitektur til at bryde sammen. Det er fint gjort. (Jyllands-Posten) Uddrag: Åse Hertz ankom til Rom i mørke. Toget gled gennem natten med en rytmisk dunken, der for længst havde forplantet sig til hver eneste celle i hendes krop. Selv når toget holdt stille på mindre stationer undervejs, mærkede hun tydeligt rytmen. Da de første bygninger i udkanten af Rom susede forbi, begyndte hun at spejde efter noget genkendeligt som Colosseum eller Forum Romanum, men så ikke andet end fabrikker, lagerhaller og mørke silhuetter. Byen, hun kørte ind i, kunne have været en hvilken som helst by, et hvilket som helst sted.