Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Mal dig glad” af Susanne Møberg;

Mal dig glad

af Susanne Møberg

Forhandlere af bogen “Mal dig glad”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 226,00
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 36,88
Levering: 1-2 dage
kr. 25,00 kr. 36,88 1-2 dage kr. 251,00 Vis
Pris:kr. 226,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 36,88
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2008, Udgave: 1

Møberg / ISBN 9788798899334

Beskrivelse: Mal dig Glad henvender sig til dig, som gerne vil i gang med at male, og dig der søger inspiration til at komme videre. Bogen er på den ene side en praktisk lærebog i maleteknikken akrylmaling på lærred, og på den anden side en guide til personlig udvikling.
Mal dig Glad er også en praktisk opslagsbog, hvad angår malematerialer, måder at male på og tip til at komme i gang med et godt maleri. Den giver dig gode råd og konkret vejledning til at male på din unikke måde. Du opmuntres til at udvikle dit eget personlige udtryk i malerierne, som er grundlaget for den vedvarende motivation og maleglæde.
Med en række maleøvelser opfordrer forfatteren dig til at bringe bevidsthed med ind i maleprocessen og iagttage, hvad der intuitivt viser sig. Du får ideer til at lytte til din intuition og rette fokus mod det, du tragter efter.
Desuden indeholder bogen interviews med kunstnerne Per Hillo, Tine Lilholt, Kaare Norge og Inge-Lise Aarup.
Susanne Møberg opfordrer til at nyde at være i live og til at værne om glæden. Hvorfor står der altid ´Lukket på grund af sygdom´, og ikke ´Lukket på grund af glæde´? Hvorfor standser vi ikke op og fejrer vores succes og vores glæde - lukker alt ude for en kort tid, mens vi nyder og fejrer, og giver plads til glæden? At male kan være et sådant åndehul midt i en travl hverdag.
Bogen er en forlængelse af Susanne Møbergs tidligere bog Mal med intuition, der udkom på Borgens Forlag i 1999. Forfatteren deler igen gavmildt ud af sine nu 20 års erfaring som billedkunstner, underviser og de seneste år også som professionel coach.