Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Maskespil i Havana” af Leonardo Padura Bogen “Maskespil i Havana” af Leonardo Padura; Bogen “Maskespil i Havana” af Leonardo Padura;

Maskespil i Havana

af Leonardo Padura

Forhandlere af bogen “Maskespil i Havana”

Boghandel Total
kr. 87,96 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2008

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788764503135

Beskrivelse: Et lig bliver fundet i en park i Havana. En ung transvestit klædt i en smuk, rød aftenkjole er blevet stranguleret. Ofret, søn af en højtstående cubansk diplomat, var flygtet fra sin familie og havde søgt tilflugt hos Marqués – en mand, der var glemt i sit eget land, forfatter og teaterdirektør og engang fordømt af sin regering for at være en ”kættersk homoseksuel”, og som nu levede alene kun omgivet af bøger i sit forfaldne hus. Mario Conde, der ellers som følge af disciplinær straf var sat til kontorarbejde, sættes på opgaven.

Forhandlere af bogen “Maskespil i Havana”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 77,00
Fragt 1: kr. 29,00
Fragt 2: kr. 21,50
Levering: 1-2 dage
kr. 29,00 kr. 21,50 1-2 dage kr. 98,50 Vis
Pris:kr. 77,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 21,50
Levering: 1-2 dage
kr. 99,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 99,95 Vis
Pris:kr. 99,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Hardback, Udgivelsesår: 2009, Udgave: 2

Sohn / ISBN 9788791959516

Beskrivelse:

Leonardo Paduras Havana-kvartet er "vaskeægte verdensklassekrimi" Cubansk efterårslandskab "er bedre end treeren, der var bedre end toeren, der var bedre end etteren. Og etteren var iøvrigt bedre end alle de danske og svenske journalist- og femikrimier tilsammen, ja det er faktisk en fornærmelse mod Leonardo Padura at sammenligne, for han skriver dem sønder og sammen, om så de hedder Larsson eller Läckberg." Klaus Rothstein Weekendavisen

Et lig bliver fundet i en park i Havana. En ung transvestit klædt i en smuk, rød aftenkjole er blevet stranguleret. Ofret, søn af en højtstående cubansk diplomat, var flygtet fra sin familie og havde søgt tilflugt hos Marqués – en mand, der var glemt i sit eget land, forfatter og teaterdirektør og engang fordømt af sin regering for at være en ”kættersk homoseksuel,” og som nu levede alene kun omgivet af bøger i sit forfaldne hus. Mario Conde - den excentriske politimand med usædvanlige efterforskningsmetoder, der ellers som følge af en disciplinær straf var sat til kontorarbejde - sættes på opgaven.I Havanas bagende varme sommer bevæger Conde sig gennem en cubansk virkelighed, hvor intet er, hvad det synes at være – en mørk, fascinerende verden af mænd og kvinder, der er født i revolutionen og som lever uden at drømme om eksil, mens de søger deres identitet midt i katastrofen. Conde føres ind i en skjult verden og drives samtidigt ind i et listigt kispus.Leonardo Paduras mesterlige prosa og øje for detaljen fremkalder det Havana, som tusinder af turister har lært at kende. Faldefærdige bygninger og en pulserende, brændende sensualitet under den tropiske sol.De fire bøger i Havana-kvartetten, hvoraf Maskespil i Havana er den tredje, tegner et bredt anlagt billede af nutidens Cuba. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

"Padura evner at beskrive erotik, så det emmer af varme tropenætter, og tage læseren med i undergrundsmiljøer, der i sig selv kunne være en Cubarejse værd ... Den er ganske enkelt fremragende." Information.

Forhandlere af bogen “Maskespil i Havana”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 77,00
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 36,88
Levering: +10 dage
kr. 25,00 kr. 36,88 +10 dage kr. 102,00 Vis
Pris:kr. 77,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: +10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 36,88
Levering: +10 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2010, Udgave: 3

Sohn / ISBN 9788791959837

Beskrivelse:

”Verdensklasselitteratur” Weekendavisen 

"Leonardo Paduras krimier om Cuba på vrangen, set gennem den sørgmodige kriminalkommissær Condes øjne, er godt på vej til at blive nutidsklassikere i genren." Politiken

Et lig bliver fundet i en park i Havana. En ung transvestit klædt i en smuk, rød aftenkjole er blevet stranguleret. Ofret, søn af en højtstående cubansk diplomat, var flygtet fra sin familie og havde søgt tilflugt hos Marqués – en mand, der var glemt i sit eget land, forfatter og teaterdirektør og engang fordømt af sin regering for at være en ”kættersk homoseksuel,” og som nu levede alene kun omgivet af bøger i sit forfaldne hus. Mario Conde - den excentriske politimand med usædvanlige efterforskningsmetoder, der ellers som følge af en disciplinær straf var sat til kontorarbejde - sættes på opgaven.

 

I Havanas bagende varme sommer bevæger Conde sig gennem en cubansk virkelighed, hvor intet er, hvad det synes at være – en mørk, fascinerende verden af mænd og kvinder, der er født i revolutionen og som lever uden at drømme om eksil, mens de søger deres identitet midt i katastrofen. Conde føres ind i en skjult verden og drives samtidigt ind i et listigt kispus.

 

Leonardo Paduras mesterlige prosa og øje for detaljen fremkalder det Havana, som tusinder af turister har lært at kende. Faldefærdige bygninger og en pulserende, brændende sensualitet under den tropiske sol.

De fire bøger i Havana-kvartetten, hvoraf Maskespil i Havana er den tredje, tegner et bredt anlagt billede af nutidens Cuba. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

"Padura evner at beskrive erotik, så det emmer af varme tropenætter, og tage læseren med i undergrundsmiljøer, der i sig selv kunne være en Cubarejse værd ... Den er ganske enkelt fremragende." Information