Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Min far kan lide fugle” af Maja Lucas Bogen “Min far kan lide fugle” af Maja Lucas

Min far kan lide fugle

af Maja Lucas

Forhandlere af bogen “Min far kan lide fugle”

Boghandel Total
kr. 58,00 Vis
kr. 60,72 Vis
kr. 69,95 Vis
kr. 75,00 Vis
kr. 86,95 Vis
kr. 93,43 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2009

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711420508

Beskrivelse: Min far kan lide fugle er en lyrisk, fragmenteret og koncentreret fortælling om en skilsmisse set fra et barns synsvinkel.

Gennem 72 små prosastykker fortælles der om en families opløsning og om datterens forhold til forældrene: Hun er tæt på faren og har et distanceret forhold til moren. Da faren finder en anden og forlader familien, bryder hendes verden sammen.

Forfatteren fremstiller den ensomhed og det savn der følger i kølvandet på komplicerede og brudte familierelationer - med en stemme der er både barnlig og reflekteret, distanceret og følsom.

Maja Lucas (f. 1978) er cand.mag. i litteraturvidenskab og uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede i 2007 med novellesamlingen Jegfortællinger.

Forhandlere af bogen “Min far kan lide fugle”

Boghandel Total
kr. 61,88 Vis
kr. 62,00 Vis
kr. 76,00 Vis
kr. 87,95 Vis
kr. 96,90 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2016

Bechs Forlag - Viatone / ISBN 9788771831122

Beskrivelse: Min far kan lide fugle er en lyrisk, fragmenteret og koncentreret fortælling om en skilsmisse og om et barns vanskelige forhold til sine forældre. Gennem 72 små prosastykker fortælles der om en families opløsning, og bogen fremstiller den ensomhed og det savn, der følger i kølvandet på komplicerede og brudte familierelationer. Situationen ses fra en skiftevis voksen og barnlig synsvinkel, og der fortælles med en stemme, som er både distanceret og følsom. Bogen blev nomineret til EU's litteraturpris.

"Maja Lucas formår virkelig at samle dette komplekse og oprivende stof på en bemærkelsesværdig måde. Hendes stemme er original, hendes billeder præcise – så slående og ubesværede, at man flyver gennem bogen og bliver ved med at interessere sig for den for hver ny gennemlæsning. Forfatteren mestrer kunsten at skrive let om det tungeste." – May Schack, Politiken

"Om man skal have lignende erfaringer som Maja Lucas med forældre og skilsmisse for at blive dybt grebet, ved jeg ikke. Denne anmelder havde i hvert fald våde øjne under læsningen, og det sker ikke ofte. Min far kan lide fugle er en stor oplevelse: Læs den!" – Peter Stein Larsen, Kristeligt Dagblad

"… Sådan bliver man som læser aktiveret af Maja Lucas' fuglebog, der er kompakt som det vaskepulver, lægemoren begynder at bruge lige inden skilsmissen, klar, gennemført og så fuld af drømmelogik og barnlig logik, at det er til at blive helt svimmel og klog af." – Kamilla Löfström, Information