Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Rastløs” af William Boyd Bogen “Rastløs” af William Boyd;

Rastløs

af William Boyd

Forhandlere af bogen “Rastløs”

Boghandel Total
kr. 159,50 Vis
kr. 160,00 Vis
kr. 169,95 Vis
kr. 176,95 Vis
kr. 194,00 Vis
kr. 202,90 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2013

Lytteratur / ISBN 9788771307443

Beskrivelse: Rastløs er en bevægende spionroman, der til dels foregår under Anden Verdenskrig og til dels i 70’ernes London. Samtidig er det et uforglemmeligt portræt af en kvindelig spion. Det er en mesterlig fortælling fuld af spænding, drama, følelser og historie. Ruth lever et stille og roligt liv som enlig mor og underviser. Men en dag beslutter hendes mor, Sally Gilmartin, at betro hende en hemmelighed. Moren giver datteren et manuskript, hvor hun fortæller sin livshistorie. Den respektable, ældre enke er ikke den, som Ruth, og alle andre, hidtil har troet. Hun er født Eva Delectorskaja, er russisk emigrant og blev i 1939 rekrutteret til den hemmelige, britiske efterretningstjeneste. Hun blev hvervet af den mystiske englænder Lucas Romer, som efterfølgende oplærte hende og blev hendes chef – og elsker. Og Eva viste sig hurtigt at være den fødte spion. Alt dette samt beretninger om hemmelige missioner under krigen afslører Eva for sin datter. Det er længe siden nu, og efter krigen måtte Eva flygte og har siden levet i evig frygt for at blive fundet. Én gang spion, altid spion, og Eva alias Sally fornemmer, at hun må udføre en sidste opgave for at få fred, en opgave hun ikke kan klare alene: Hun skal bruge Ruths hjælp. spændende bøger, spioner, kvinder, den 2. verdenskrig, 1930-1939, 1940-1949, 1970-1979

Forhandlere af bogen “Rastløs”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 0,00
Fragt 1: kr. 29,00
Fragt 2: kr. 36,88
Levering: Ukendt
kr. 29,00 kr. 36,88 Ukendt kr. 29,00 Vis
Pris:kr. 0,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 29,00
Levering: Ukendt
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 36,88
Levering: Ukendt

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2012, Udgave: 1

Hr. Ferdinand / ISBN 9788792639707

Beskrivelse: Spionroman. 

Vinder af Costa-prisen: Årets roman. 


Ruth lever et stille og roligt liv som enlig mor og underviser. Men en dag beslutter hendes mor Sally Gilmartin at betro hende en hemmelighed.  Moren giver datteren et manuskript, hvor hun fortæller sin livshistorie.    

Den respektable, ældre enke er ikke den, som Ruth, og alle andre, hidtil har troet. Hun er født Eva Delectorskaya, er russisk emigrant og blev i 1939 rekrutteret til den hemmelige, britiske efterretningstjeneste. Hun blev hvervet af den mystiske englænder Lucas Romer, som efterfølgende oplærte hende og blev hendes chef – og elsker. Og Eva viste sig hurtigt at være den fødte spion.      

Alt dette samt beretninger om hemmelige missioner under krigen afslører Eva for sin datter. Det er længe siden nu, og efter krigen måtte Eva flygte og har siden levet i evig frygt for at blive fundet.      

Én gang spion, altid spion, og Eva alias Sally fornemmer, at hun må udføre en sidste opgave for at få fred, en opgave hun ikke kan klare alene: Hun skal bruge Ruths hjælp.   

 Rastløs er en bevægende spionroman, der til dels foregår under Anden Verdenskrig og til dels i 70’ernes London. Samtidig er det et uforglemmeligt portræt af en kvindelig spion. Det er en mesterlig fortælling fuld af spænding, drama, følelser og historie.  

William Boyd er født i 1952 i Ghana af skotske forældre og er opvokset i Ghana og Nigeria. Han debuterede i 1981 med romanen En god mand i Afrika. Boyd er dr. phil i engelsk litteratur og betragtes som en af Englands største, nulevende forfattere. 

 ”Underholdende… levende og menneskelig. […] Rastløs er en gribende og elegant skrevet spionroman.” – Washington Post  

”Boyd har skrevet en sprudlende spionroman.” – The New York Times