Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Romerne i Spanien” af Charlotte Dinge Bogen “Romerne i Spanien” af Charlotte Dinge; Bogen “Romerne i Spanien” af Charlotte Dinge

Romerne i Spanien

af Charlotte Dinge

Forhandlere af bogen “Romerne i Spanien”

Boghandel Total
kr. 192,45 Vis
kr. 194,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2013

Charlotte Dinge / ISBN 9788740418941

Beskrivelse: Romernes indtagelse af Spanien begyndte med magtkampen mellem de to store herskere over Middelhavet, romerne og kartaginienserne mellem 264 og 146 f. Kr. Da kartaginienserne manglede penge til krigene mod romerne, erobrede de det velstående Spanien, hvorefter Hannibal marcherede til Italien med sine krigselefanter og besatte landet. For at afskære Hannibal fra sine forsyninger, drog Scipio til Spanien, hvor han bemægtigede sig det uindtagelige Carthago Nova (Cartagena) og satte sig på de rige sølvminer. Romerne blev i Spanien i ca. 600 år og skabte et rigt handels- og industrisamfund. De byggede viadukter, som førte vand til byerne, lavede kloaksystemer og oprettede en velfungerende administration, der styrede landet. De byggede prægtige templer til deres religioner og kulte, opførte forums, cirkus?, amfiteatre og teatre. Her dyrkede de deres fritids- og sportsinteresser og tiljublede deres foretrukne helte. På teatrene opførte de morsomme forestillinger under højlydte og sjofle kommentarer fra tilskuerne.

Forhandlere af bogen “Romerne i Spanien”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 267,00
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 6-10 dage kr. 267,00 Vis
Pris:kr. 267,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 6-10 dage
kr. 262,00
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 36,88
Levering: +10 dage
kr. 25,00 kr. 36,88 +10 dage kr. 287,00 Vis
Pris:kr. 262,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: +10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 36,88
Levering: +10 dage
kr. 309,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: +10 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 +10 dage kr. 309,95 Vis
Pris:kr. 309,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: +10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: +10 dage
kr. 255,30
Fragt 1: kr. 45,00
Fragt 2: kr. 25,00
Levering: Ukendt
kr. 45,00 kr. 25,00 Ukendt kr. 280,30 Vis
Pris:kr. 255,30 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 45,00
Levering: Ukendt
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: Ukendt

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2015, Udgave: 2

Saxo Publish / ISBN 9788740903249

Beskrivelse: Kapitel 1 Cartagenas oprindelse - Carthago Nova
I Cartagena dykker man ned under den nuværende by og færdes i den gamle romerske bydel. Der er enkelte undta-gelser, som f. eks. det romerske teater, der ligger op ad en høj. I øjeblikket er de ved at grave det gamle forum og de gamle templer ud, samt vejen der førte derop. Carthago Nova var den første by romerne besatte i Spanien.

Kapitel 2 Itálica
Itálica blev bygget til soldater, der var blevet såret, så de kunne trække sig tilbage og nyde deres otium. Den er delt i gamle Itálica og ny Italica. Gamle Itálica ligger begravet under en landsby i nærheden, man kan i dag kun se det romerske teater, som de er ved at restaurere. Det ny Itálica er en restaureret ruinby, der giver en fin ide om en romersk by for godt et par tusinde år siden. Den var forløberen for Sevilla, da byen blev flyttet, fordi floden ændrede leje.

Kapitel 3 Carmo – Carmona
Her kan man opleve en velbevaret, stor romersk kirkegård, samt bymuren og byporten ind til den gamle bydel.

Kapitel 4 Gadir – Gades
Cadiz er Spaniens ældste by. Her kan man se adskillige velbevarede romerske ruiner i den gamle bydel.

Kapitel 5 Baelo Claudia
Baelo Claudia er en restaureret romersk by ved Gibraltar strædet med et moderne museum, som giver en beskrivelse af det romerske liv. Det var et velstående område som følge af tunfiskeri og landbrug. Den blev forladt på grund af et jordskælv og nedgangstider i Romerriget.

Kapitel 6 Ilici - L’Alcúdia
Ilici var i romertiden en blomstrende handelsby og er i dag en restaureret ruinby tilknyttet et museum. Den var forløberen for Elche, som blev skabt af maurerne.
Ilici blev forladt, da maurerne byggede en velfungerende og rig by 2 km nord for Ilici.

Kapitel 7 Emerita Augusta
Emerita Augusta - Mérida blev bygget fra grunden af ro-merne til deres officerer, da krigen var slut.
Den blev romernes hovedstad i Spanien. I dag kan man gå rundt i Méridas gamle bydel og se de restaurerede ro-merske ruiner samt deres imponerende vandledninger.
Det romerske teater bliver brugt som friluftsteater og bliver løbende restaureret.

Kapitel 8 Romerrigets opståen og afslutning
Det vestromerske Rige
Det østromerske Rige
Her får man en forklaring på, hvorfor Romerriget opstod og afsluttede for henholdsvis den østlige og vestlige del.

Kapitel 9 De Puniske Krige
De Puniske Krige beskriver de to store herskere over Mid-delhavet - romerne og kartaginienserne og deres krige, som endte med, at kartaginienserne måtte afstå Spanien til romerne og til sidst blev destrueret i den tredje krig.

Forhandlere af bogen “Romerne i Spanien”

Boghandel Total
kr. 179,95 Vis
kr. 197,95 Vis
kr. 209,95 Vis
kr. 210,00 Vis
kr. 234,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2014, Udgave: 2

Aventura / ISBN 9788799797738

Beskrivelse: Romerne i Spanien Kapitel 1 Cartagenas oprindelse - Carthago Nova I Cartagena dykker man ned under den nuværende by og færdes i den gamle romerske bydel. Der er enkelte undta-gelser, som f. eks. det romerske teater, der ligger op ad en høj. I øjeblikket er de ved at grave det gamle forum og de gamle templer ud, samt vejen der førte derop. Carthago No-va var den første by romerne besatte i Spanien. Kapitel 2 Itálica Itálica blev bygget til soldater, der var blevet såret, så de kunne trække sig tilbage og nyde deres otium. Den er delt i gamle Itálica og ny Italica. Gamle Itálica ligger begravet un-der en landsby i nærheden, man kan i dag kun se det romer-ske teater, som de er ved at restaurere. Det ny Itálica er en restaureret ruinby, der giver en fin ide om en romersk by for godt et par tusinde år siden. Den var forløberen for Sevilla, da byen blev flyttet, fordi floden ændrede leje. Kapitel 3 Carmo – Carmona Her kan man opleve en velbevaret, stor romersk kirkegård, samt bymuren og byporten ind til den gamle bydel. Kapitel 4 Gadir – Gades Cadiz er Spaniens ældste by. Her kan man se adskillige vel-bevarede romerske ruiner i den gamle bydel. Kapitel 5 Baelo Claudia Baelo Claudia er en restaureret romersk by ved Gibraltar strædet med et moderne museum, som giver en beskrivelse af det romerske liv. Det var et velstående område som følge af tunfiskeri og landbrug. Den blev forladt på grund af et jordskælv og nedgangstider i Romerriget. Kapitel 6 Ilici - L’Alcúdia Ilici var i romertiden en blomstrende handelsby og er i dag en restaureret ruinby tilknyttet et museum. Den var forlø-beren for Elche, som blev skabt af maurerne. Ilici blev forladt, da maurerne byggede en velfungerende og rig by 2 km nord for Ilici. Kapitel 7 Emerita Augusta Emerita Augusta - Mérida blev bygget fra grunden af ro-merne til deres officerer, da krigen var slut. Den blev romernes hovedstad i Spanien. I dag kan man gå rundt i Méridas gamle bydel og se de restaurerede ro-merske ruiner samt deres imponerende vandledninger. Det romerske teater bliver brugt som friluftsteater og bliver løbende restaureret. Kapitel 8 Romerrigets opståen og afslutning Det vestromerske Rige Det østromerske Rige Her får man en forklaring på, hvorfor Romerriget opstod og afsluttede for henholdsvis den østlige og vestlige del. Kapitel 9 De Puniske Krige De Puniske Krige beskriver de to store herskere over Mid-delhavet - romerne og kartaginienserne og deres krige, som endte med, at kartaginienserne måtte afstå Spanien til Romerne og til sidst blev destrueret i den tredje krig.