Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Siggi” af Birgit Pouplier Bogen “Siggi” af Birgit Pouplier

Siggi

af Birgit Pouplier

Forhandlere af bogen “Siggi”

Boghandel Total
kr. 83,00 Vis
kr. 87,12 Vis
kr. 103,00 Vis
kr. 110,00 Vis
kr. 126,95 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2016

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711489826

Beskrivelse: Da den 15-årige Siggis forældre dør i en trafikulykke, lover hun sig selv aldrig mere at knytte sig til et andet menneske. Hun føler sig ansvarlig for forældrenes død, og skyldfølelsen tager nær livet af hende, før hun til sidst bestemmer sig for at straffe sig selv ved at leve sit liv i ensomhed. Hendes beslutning bliver dog udfordret, da hun på en tur til Irland møder sangeren Noel, som truer med at vække hendes kærlighed til live igen. Hun står nu over for valget, om hun skal forsøge at lægge fortiden og skyldfølelsen bag sig og overgive sig til den skræmmende forelskelse, eller om hun skal vælge den sikre udvej og fortsætte sit ensomme liv.

Birgit Pouplier er uddannet skuespiller fra Det kongelige teaters elevskole og fortsatte herefter på Odense teater og Det ny teater. Hun har rejst vidt omkring, bl.a. til England, Uganda og Californien. Birgit Pouplier har gennem de sidste mange år udgivet adskillige bøger både børnebøger, novellesamlinger, voksenbøger og opsamlinger af hendes mange kroniker skrevet til bl.a. Berlingske.

Forhandlere af bogen “Siggi”

Boghandel Total
kr. 99,00 Vis
kr. 99,00 Vis
kr. 117,00 Vis
kr. 120,00 Vis
kr. 136,90 Vis

Bogtype: Lydbog download, Udgivelsesår: 2016

Lytteratur / ISBN 9788771891188

Beskrivelse: Siggi er en fængslende fortælling om en ung kvinde, der rammes af en tragedie, og om hendes forsøg på at overvinde de slag, som skæbnen har givet hende.

Den kendte sangerduo Lea og Leslie fejrer store triumfer rundt om i verden. Datteren Siggi ser til fra kulissen, hvis hun da ikke selv er med på scenen. En tilsyneladende forbilledlig familie, men forældrenes ægteskab er alt andet end lykkeligt.

På sin 15 års fødselsdag gør Siggi oprør og siger nej til at optræde i Tivolis koncertsal. Rystede kører Lea og Leslie til København. Men på vej til byen bliver forældrene dræbt i en trafikulykke.

Siggi rammes som af et kølleslag og vågner op, lammet af skyldfølelser. Hun kommer delvis til hægterne på et sanatorium, men er nu fast besluttet på ikke at knytte sig til noget menneske mere. Ensomheden skal være hendes straf.

På et ophold i Irland møder hun den unge sanger Noel, som hun bliver dybt betaget af. Men hun tør ikke give slip på sig selv og møde kærligheden. Siggi skal gå mange vildveje og gøre sine erfaringer ad mange omveje, før hun finder en plads i livet.

”Siggi”er indlæst som lydbog af Linnéa Voss
i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio


Birgit Pouplioer er oprindelig uddannet skuepiller på Det Kongelige Teaters elevskole, og har haft flere hovedroller på flere forskellige teatre. Hun har skrevet både børne-, ungdoms- og voksenbøger, bl.a. romanerne Lisinka og Intermezzo. Romanen om Siggi henvender sig til samme målgruppe. En rigti god roman med megen indlevelse - Bibliotek.dk