Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Vildnisset” af Søren Jessen; Bogen “Vildnisset” af Søren Jessen Bogen “Vildnisset” af Søren Jessen

Vildnisset

af Søren Jessen

Forhandlere af bogen “Vildnisset”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 213,00
Fragt 1: kr. 20,00
Fragt 2: kr. 20,00
Levering: 3-5 dage
kr. 20,00 kr. 20,00 3-5 dage kr. 233,00 Vis
Pris:kr. 213,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 3-5 dage
kr. 373,00
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 36,88
Levering: +10 dage
kr. 25,00 kr. 36,88 +10 dage kr. 398,00 Vis
Pris:kr. 373,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: +10 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 36,88
Levering: +10 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2010, Udgave: 1

Gyldendal / ISBN 9788702083866

Beskrivelse: "Vildnisset" er en bittersød fortælling fra 1970'erne om drengen Jens, der flytter med sin familie fra Sønderborg til Tørring, en forstad til Herning. Faren, som arbejder for Frisko Is, er avanceret til distriktschef i Midtjylland, og pludselig får familien råd til et stort parcelhus. Et slot, som faren siger. Her skal det store forkromede familieliv udspille sig, med vejfester og tilbygningsprojekter, og det går også meget godt for Jens, der hurtigt får sig en kammerat i Torben, som han bygger huler og leger Tarzan med. Men for Jens' forældre går det knap så godt - faren tilbringer lidt for meget tid på "Vildnisset" og forsøger at skjule lugten af øl ved at tygge tørrede nelliker. Stemningen mellem forældrene er mildest talt spændt, og det hjælper ikke, at mor bliver valgt til "miss fest-i-gaden". Heller ikke hos Jens' mormor i Sønderborg er livet det samme som før, Jens' elskede morfar er død og mormoren er ved at blive senil, og da Jens besøger hende på ferie, låser hun ham inde i den pæne stue, fordi hun tror lejligheden er befængt med kakerlakker, som kun eksisterer i hendes fantasi. Det er lige ved at gå galt. Jens forsøger af alle kræfter at holde sammen på sin skrøbelige familie. Mens hans loyalitet er splittet: Skal han holde på farens hemmelighed om et sidespring i Vildbjerg? Skal han solidarisere sig med moren? Hvor meget skal han holde sig til Torben, som måske alligevel er lidt for kikset frem for de andre drenge? For slet ikke at tale om storesøsteren Marianne, der er temmelig sær og absolut ikke som de andre børn - Jens holder af hende og beskytter hende, men hun er også en klods om benet. For at få den daglige kabale til at gå op må Jens splitte sit liv i virkelighed og fantasi. I den virkelige verden må han sno sig som han nu kan, men allerhelst flygter han ind i sin døde morfars vilde historier, kigger stjerner eller tager på tømmerflådeekspedition på åen. Så kommer den dag, da han afslører den lokale bølle i at sætte ild til skolens cykelskur. Det giver Jens en ide, som kommer til at vende afgørende op og ned på hans tilværelse.

Forhandlere af bogen “Vildnisset”

Boghandel Total
kr. 68,75 Vis
kr. 74,00 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2010

Gyldendal / ISBN 9788702098020

Beskrivelse:

"Vildnisset" er en bittersød fortælling fra 1970'erne om drengen Jens, der flytter med sin familie fra Sønderborg til Tørring, en forstad til Herning. Faren, som arbejder for Frisko Is, er avanceret til distriktschef i Midtjylland, og pludselig får familien råd til et stort parcelhus. Et slot, som faren siger. Her skal det store forkromede familieliv udspille sig, med vejfester og tilbygningsprojekter, og det går også meget godt for Jens, der hurtigt får sig en kammerat i Torben, som han bygger huler og leger Tarzan med. Men for Jens' forældre går det knap så godt - faren tilbringer lidt for meget tid på "Vildnisset" og forsøger at skjule lugten af øl ved at tygge tørrede nelliker. Stemningen mellem forældrene er mildest talt spændt, og det hjælper ikke, at mor bliver valgt til "miss fest-i-gaden".
Heller ikke hos Jens' mormor i Sønderborg er livet det samme som før, Jens' elskede morfar er død og mormoren er ved at blive senil, og da Jens besøger hende på ferie, låser hun ham inde i den pæne stue, fordi hun tror lejligheden er befængt med kakerlakker, som kun eksisterer i hendes fantasi. Det er lige ved at gå galt.
Jens forsøger af alle kræfter at holde sammen på sin skrøbelige familie. Mens hans loyalitet er splittet: Skal han holde på farens hemmelighed om et sidespring i Vildbjerg? Skal han solidarisere sig med moren? Hvor meget skal han holde sig til Torben, som måske alligevel er lidt for kikset frem for de andre drenge? For slet ikke at tale om storesøsteren Marianne, der er temmelig sær og absolut ikke som de andre børn - Jens holder af hende og beskytter hende, men hun er også en klods om benet.

For at få den daglige kabale til at gå op må Jens splitte sit liv i virkelighed og fantasi. I den virkelige verden må han sno sig som han nu kan, men allerhelst flygter han ind i sin døde morfars vilde historier, kigger stjerner eller tager på tømmerflådeekspedition på åen. Så kommer den dag, da han afslører den lokale bølle i at sætte ild til skolens cykelskur. Det giver Jens en ide, som kommer til at vende afgørende op og ned på hans tilværelse.

Forhandlere af bogen “Vildnisset”

Boghandel Total
kr. 61,88 Vis
kr. 62,00 Vis
kr. 74,00 Vis
kr. 87,00 Vis
kr. 97,45 Vis

Bogtype: E-bog, Udgivelsesår: 2015, Udgave: 2. ebogsudgave

Mallebuh / ISBN 9788792805775

Beskrivelse: Sommeren 1975 er den varmeste sommer længe. Drengen Jens flytter med sin familie fra Sønderborg til en forstad til Herning. Faren er avanceret til distriktschef for Frisko Is og har fået råd til et stort parcelhus. Her skal det store forkromede familieliv udspille sig med farvefjernsyn og tilbygningsprojekter. Desværre tilbringer Jens' far mere og mere tid på Vildnisset - den lokale bodega - men der er ikke adgang for børn, så Jens har sit eget vildnis: en uudforsket jungleverden med hvide pletter på landkortet. Hans mor vil ikke snakke om hverken bodega eller jungle, og ikke engang vejfesten, hvor hun bliver valgt til „miss fest-i-gaden", kan hjælpe på hendes humør. Desuden har Jens også storesøsteren Marianne, som ikke er helt normal, at tage sig af. Da Jens forsøger at slippe væk ved at rejse på besøg hos mormoren i Sønderborg, render han blot ind i hendes vildnis: en tiltagende senilitet. Det bliver en katastrofal tur. Jens søger tilflugt i sin døde morfars vilde historier, kigger stjerner eller tager på tømmerflådeekspedition på åen. Indtil den dag kommer, da det går op for ham, at han er nødt til at tage et opgør med Vildnisset.