Vil du annoncere på Bogpriser.dk, skriv til os her
Bogen “Webers steak” af Jamie Purviance;

Webers steak

af Jamie Purviance

Forhandlere af bogen “Webers steak”

Boghandel Pris Fragt Fragt 1 Fragt 2 Levering Total
kr. 100,00
Fragt 1: kr. 19,00
Fragt 2: -
Levering: 3-5 dage
kr. 19,00 - 3-5 dage kr. 119,00 Vis
Pris:kr. 100,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 19,00
Levering: 3-5 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: -
Levering: 3-5 dage
kr. 129,95
Fragt 1: kr. 0,00
Fragt 2: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 0,00 kr. 0,00 1-2 dage kr. 129,95 Vis
Pris:kr. 129,95 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 0,00
Levering: 1-2 dage
kr. 109,00
Fragt 1: kr. 25,00
Fragt 2: kr. 21,50
Levering: 1-2 dage
kr. 25,00 kr. 21,50 1-2 dage kr. 130,50 Vis
Pris:kr. 109,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 25,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 21,50
Levering: 1-2 dage
kr. 114,00
Fragt 1: kr. 20,00
Fragt 2: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
kr. 20,00 kr. 20,00 1-2 dage kr. 134,00 Vis
Pris:kr. 114,00 Fragt 1 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage
Fragt 2 (i)

Fragt: kr. 20,00
Levering: 1-2 dage

Bogtype: Paperback, Udgivelsesår: 2014, Udgave: 1

Lindhardt og Ringhof / ISBN 9788711359525

Beskrivelse:

Den perfekte steak er en videnskab og stiller høje krav til både kød og kok!

Webers kok Jamie Purviance giver dig her sine bedste råd om den perfekte fedtmarmorering, farve og fugtighed i det rå kød, og hans bedste tips og retningslinjer til at få det lækreste resultat med den ønskede kernetemperatur og farve i den tilberedte steak.

Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Find opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt et tilbehørsafsnit og masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i’et.